fbpxOld Wines

Welkom! Vind hier jouw unieke wijn uit Georgië.

Unieke wijn

Goede wijn komt uit… Georgië! Nu zult u wel denken: ‘Huh, Georgië?’ Georgië is een vrij onbekend land maar heeft een enorme rijke historie wat wijn betreft. Dit is alleen al te zien aan de eeuwenoude, traditionele manier van wijn maken die men in Georgië kent, genaamd ‘Qvevri’. Naast de Qvevri-methode maakt men in Georgië ook wijn volgens de wereldwijde gebruikte methode die uit Europa komt. Bent u nieuwsgierig naar deze methode dan kunt u hier meer informatie vinden.

Old Wines is een Nederlands importbedrijf van Georgische wijnen wat is opgezet door drie vrienden met een uniek verhaal. Dit verhaal kunt u vinden op de pagina ‘Over ons‘. Old Wines wil u graag kennis laten maken met de heerlijke wijnen uit dit prachtige land. Dit doen wij door Georgische wijn in Nederland aan te bieden.

Groothandel

Old Wines levert ook wijnen aan restaurants, slijterijen en bedrijven in de vorm van relatiegeschenken. Bent u benieuwd naar onze wijnen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet liggen onze wijnen binnenkort bij u in het schap!